Acteurs

Jochum ten Haaf

Speelt in Polder de rol van Ronald, een varkensboer die recent zijn vrouw heeft verloren en nu voor zijn dochter Eva moet zorgen terwijl hij vecht om zijn boerenbedrijf staande te houden.

Harm Duco Schut

Harm neemt de rol van Erik op zich in Polder. Erik is een gedreven activist die opstaat tegen het dierengeweld op boerderijen. Zonder te weten welke gevolgen zijn activisme zal hebben doet hij er alles aan om de boerderij van Ronald te doen sluiten.

Fien Lindenhovius

Speelt in Polder de rol van Eva, de jonge dochter van Ronald. Eva heeft moeite met het verlies van haar moeder en probeert er het beste van te maken met haar vader. 

Steef Cuijpers

De wijkagent van het dorp waar Ronald woont wordt gespeeld door Steef Cuijpers. Hij denkt de hele situatie goed aan te pakken. Ronald is het daar alleen niet altijd mee eens. Dat zorgt voor conflict tussen beide mannen.

Randy Fokke

Speelt de rol van agente Angelique. Boer Ronald heeft een oogje op d’r. De vraag is of dat wel wederzijds is. 

Joy Verberk

 

Speelt Carla, een dierenactiviste met een zwak voor Erik. Ze heeft een relatie met Jeroen, maar Erik ziet haar ook zitten. Carla is wispelturig en zet met haar opruiende uitspraken Erik’s activisme op scherp.

Gerda Lenten Havertong

Speelt de buurvrouw van activist Erik. Omdat Erik een slechte relatie met zijn vader heeft en geen moeder, vervult ze de ouder-rol.

Sebas Berman

 

Speelt Jeroen, een van de dierenactivisten. Hij is degene die meer ziet in politieke stappen dan in acties. Daarin staat ie loodrecht tegenover Erik.

Dook van Dijck

 

Dook speelt de rol van Tim, een van de dierenactivisten.

Jip Bartels

 

Jip speelt de rol van Sander, een van de dierenactivisten.

Cast

Ronald            Jochum ten Haaf
Erik                  Harm Duco Schut
Carla               Joy Verberk
Eva                   Fien Lindenhovius
Angelique       Randy Fokke
Buurvrouw      Gerda Havertong
Politieman      Steef Cuijpers
Jeroen             Sebas Berman
Tim                   Dook van Dijck
Sander.            Jip Bartels

Producent: Alex ter Beek

Regie: Bob Wilbers en Klaas van Eijkeren

Scenario: Klaas van Eijkeren